Újdonság a szervizből
2020.03.01.

Megnyitottunk!

Örömmel értesítjük minden Kedves régi, és új Ügyfelünket, hogy 2020. március hónapban megnyitja újra kapuit ŠKODA márkaszervízünk, Volkswagen márkaszervízzel bővülve. Bátonyterenyei Ipari Parkban, L&L Autóbázis telephelyén felkészült csapattal.
LLautóbázis

Miért érdemes minket választania?

  • Kiváló szakemberek, szakképzett alkalmazottak várják az autójavítással és karbantartással kapcsolatos feladatokat, hogy Ön biztonságosan közlekedhessen az utakon.
  • Elérhető áron kínálunk professzionális szervízt gépjárműjéhez.
  • Szerviz munkatársaink szakértelmüket folyamatosan képzésekkel biztosítják

2018-ban fogalmazódott meg a szándék a cég további fejlesztésére: Ekkor fogalmazódott meg bennünk a Márkaszervíz gondolata. Cégünk 2019. évben sikeres pályázatot követően, 3 márka, 2 személy és 1 kishaszonjármű márka szerviztevékenységének Nógrád megyei képviseletére nyílt lehetőségünk. Nyílt pályázat keretében megnyert márkák: Volkswagen, ŠKODA. A meglévő kapacitásainkra alapozva és csapatunk további bővítésére, saját tulajdonú telephelyen szervízcsarnok kialakítását és szerviz-tevékenységhez szükséges eszközpark bővítését tervezzük 2020. III. negyedévének végéig.

Továbbá társaságunk úgynevezett DiBO SBH-E Ipari felhasználásra tervezett, telepített önkiszolgáló autómosó berendezés telepítést valósítunk meg. Ipari felhasználásra tervezett, telepített önkiszolgáló autómosó berendezés automatikus start-stop és késleltetési funkcióval, elektromos vízmelegítő egységgel és 2 darab vegyszeradagoló szivattyúval. Az SBH-E típusú ipari mosóberendezések az adott felhasználási célnak és körülményeknek megfelelően igen széles körben konfigurálhatók az egyszerű installációs megoldásoktól egészen az integrált, több elemből álló hálózatos megoldásokig. A berendezés alkalmas extrém tartós és minőségi önkiszolgáló rendszerű autómosók gépészeti kiszolgálására. Ezen új szolgáltatásunk jó beilleszthető a márkaszerviz minél magasabb szintű ellátásában.

 

Az automatizált gép az eddigi alaptevékenység mellett további jelentősebb munkaerő igény nélkül tud működni vállalkozásunk telephelyén, de a folyamatos bővüléshez igazodva, várhatóan legalább 1 fővel bővítjük a dolgozói létszámot a beruházás befejezését követően, így biztosítani tudjuk szervizes ügyfeleinknek az autókozmetikát is.