L&L Autóbázis news

Alle aktuellen News von L&L Autóbázis finden Sie hier.

  1. Hírek
  2. Miért érdemes minket választania?
2020.03.01.
Újdonság a szervizből

Miért érdemes minket választania?

Kiváló szakemberek, szakképzett alkalmazottak várják az autójavítással és karbantartással kapcsolatos feladatokat, hogy Ön biztonságosan közlekedhessen az utakon.Elérhető áron kínálunk professzionális szervizt gépjárműjéhez.Szerviz munkatársaink szakértelmüket folyamatosan képzésekkel biztosítják

news.jpg
  • Kiváló szakemberek, szakképzett alkalmazottak várják az autójavítással és karbantartással kapcsolatos feladatokat, hogy Ön biztonságosan közlekedhessen az utakon.
  • Elérhető áron kínálunk professzionális szervízt gépjárműjéhez.
  • Szerviz munkatársaink szakértelmüket folyamatosan képzésekkel biztosítják

2018-ban fogalmazódott meg a szándék a cég további fejlesztésére: Ekkor fogalmazódott meg bennünk a Márkaszervíz gondolata. Cégünk 2019. évben sikeres pályázatot követően, 3 márka, 2 személy és 1 kishaszonjármű márka szerviztevékenységének Nógrád megyei képviseletére nyílt lehetőségünk. Nyílt pályázat keretében megnyert márkák: Volkswagen, ŠKODA. A meglévő kapacitásainkra alapozva és csapatunk további bővítésére, saját tulajdonú telephelyen szervízcsarnok kialakítását és szerviz-tevékenységhez szükséges eszközpark bővítését tervezzük 2020. III. negyedévének végéig.

Továbbá társaságunk úgynevezett DiBO SBH-E Ipari felhasználásra tervezett, telepített önkiszolgáló autómosó berendezés telepítést valósítunk meg. Ipari felhasználásra tervezett, telepített önkiszolgáló autómosó berendezés automatikus start-stop és késleltetési funkcióval, elektromos vízmelegítő egységgel és 2 darab vegyszeradagoló szivattyúval. Az SBH-E típusú ipari mosóberendezések az adott felhasználási célnak és körülményeknek megfelelően igen széles körben konfigurálhatók az egyszerű installációs megoldásoktól egészen az integrált, több elemből álló hálózatos megoldásokig. A berendezés alkalmas extrém tartós és minőségi önkiszolgáló rendszerű autómosók gépészeti kiszolgálására. Ezen új szolgáltatásunk jó beilleszthető a márkaszerviz minél magasabb szintű ellátásában.

 

Az automatizált gép az eddigi alaptevékenység mellett további jelentősebb munkaerő igény nélkül tud működni vállalkozásunk telephelyén, de a folyamatos bővüléshez igazodva, várhatóan legalább 1 fővel bővítjük a dolgozói létszámot a beruházás befejezését követően, így biztosítani tudjuk szervizes ügyfeleinknek az autókozmetikát is.

Anmeldung zum Newsletter

One step ahead! Our newsletter keeps you up-to-date about our activities and exclusive special promotions!

The input data is not valid. Please try again.

please choose a salutation

Sadly, a problem occured while signing up to the newsletter. Please try again later.

checkbox_default

Thank you!

You successfully signed up to our newsletter.

You will reciee an e-mail containing a verification link, to finish your registration.