L&L Autóbázis Hírek

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Hírek
  2. MEGVALÓSULT A GÉPJÁRMŰ JAVÍTÓ MŰHELY FEJLESZTÉSE BÁTONYTERENYÉNGINOP-1.2.9-20-2021-01424
2023.04.03.
Innováció

MEGVALÓSULT A GÉPJÁRMŰ JAVÍTÓ MŰHELY FEJLESZTÉSE BÁTONYTERENYÉNGINOP-1.2.9-20-2021-01424

GINOP PÁLYÁZAT
  • a kedvezményezett neve: L & L Leasy-Consulting Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
  • a projekt címe: „Gépjármű javító műhely fejlesztése Bátonyterenyén”
  • a szerződött támogatás összege: 9.998.718,- Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban): 70,00 %
  • a projekt tartalmának bemutatása:

A L & L Leasy-Consulting Bt. 2021. júniusában 10 millió forint európai uniós támogatást nyert Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében megjelent, „Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása” című pályázati kiíráson. A 14,813 millió forint összköltségvetésű, Bátonyterenyén megvalósuló beruházás 1 db új futómű beállító berendezés, 1 db Asszisztens rendszer műhelyberendezés és 1 db DC22 kW elektromos töltő beszerzésére irányult. A projekt költségvetése tartalmazta a kötelező nyilvánosság biztosítás, valamint bérköltség támogatást is.


 Az L&L Leasy-Consulting Bt. 2006. áprilisában alakult, kezdetben eredetiségvizsgálati tevékenységgel, majd ez kibővült gépjármű hitelezéssel, használtautó értékesítéssel, biztosításközvetítői tevékenységgel, teljes körű gépjármű ügyintézéssel.


Társaságunk telephelye Bátonyterenyén, a 2*2 sávossá bővített 21-es fő közlekedési út egyik körforgalmában található, így kiválóan megközelíthető mind a helyi (bátonyterenyei), mind az átutazók számára. A telephely 3 beállásos műhely alkalmas gépjármű javítás, karbantartás különböző fázisainak ellátására.


2019 végén Skoda, Volkswagen és Volkswagen Kishaszonjármű márka szerviztevékenységének Nógrád megyei képviseletére szereztünk jogot. A képviseleti jog további fejlesztési kötelezettséget jelent vállalkozásunk számára.


A technológiai fejlődést követve, törekszünk piaci helyzetünk megtartására, bővítésére. Ezt a célt szolgálja az eszközpark megújítását, korszerűsítését célul tűző projektünk megvalósítása is.


A műszaki színvonal növelése és az elvárt kapacitások kiépítése érdekében a VW által jóváhagyott futómű állító berendezést, asszisztens rendszert, illetve Elektromos töltőberendezés beszerzés megvalósítását határoztuk el.


A projekt összesen 3 db eszköz, azaz 1 db futómű beállító berendezés, 1 db asszisztens rendszer
műhelyberendezés és 1 db DC22 kW elektromos töltő beszerzésére irányult. A gépek, berendezések hozzájárulnak vállalkozásunk üzembiztos működéséhez, létszám megtartási kötelezettségünk teljesítéséhez, eredményeink javulásához. A projektünk tartalmazza a betanítás időszakában 1 munkatársunk bérköltségét, illetve a kötelező nyilvánosság megvalósítás költségét is.


A pályázat keretében megvásárolt eszközök mind olyanok, amelyek térségünkben hiányoznak és szükségesek az autó ipari fejlesztések követésére. A jelenleg piacra kerülő gépkocsik korszerű karbantartását és üzemeltetését tudjuk támogatni az új berendezésekkel. A fejlesztés hozzájárul cégünk nyereséges gazdálkodásának fenntartásához, a meglévő alkalmazottjaink munkahelyének megtartásához, új dolgozók felvételéhez, szerződéses kötelezettségeink maradéktalan teljesítéséhez.


A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

  • a projekt befejezési dátuma : 2021. szeptember 24.
  • projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-01424Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.